Beach Life Slot

Att Beach Life skulle bli en uppskattad slot bland frusna svenskar är kanske ingen överraskning. Det här är nämligen spelet som tar dig till de där efterlängtade sommardagarna när solen steker, glassen aldrig tar slut och drinkarna är lika kyliga som ishavet. Bakom den här progressiva spelautomaten står den välkända speltillverkaren Playtech som idag går att hitta som storbolag på Londonbörsen. Precis som alltid när Playtech står bakom ett spel, så bjuds det på grafik och design av hög klass och en spelupplevelse som verkligen triggar igång vinnarsuget hos alla typer av spelare. Den åtråvärda jackpotten är självklart målet med ditt spel på slotten, men det roliga är att spelet även erbjuder fina vinster och bra underhållning där utöver.

Med en jackpott som flera gånger genererat hisnande höga utbetalningar är det svårt att inte bli bedårad av det här spelet, som dessutom har ett grymt grafiskt innehåll. Faktum är att den största utbetalda vinsten på Beach Life nådde strax över åtta miljoner euro! Playtech är den typen av spelutvecklare som alltid sätter användaren i fokus, vilket innebär att slottar som Beach Life är upplagda för ett smidigt och enkelt spelande. Det ska inte vara komplicerat att spela och ha kul tycks vara Playtechs filosofi för denna mäktiga spelautomat. Att du dessutom kan bli miljonär på köpet gör spelet extra spännande och kommer hålla dig aktiv från första stund. Det är bara att ta på dig solhatten, sippa på drinken och börja spela!

Vinstlinjer och insatser

Den progressiva slotten Beach Life ifrån brittiska Playtech är uppbyggt på fem hjul och tre rader där du totalt har 20 vinstlinjer att spela med. Symboler i spelet är självklart strandrelaterade och du kommer stöta på wilds, scatter och bonusar på de snurrande hjulen. Skattkistan är symbolen för spelets bonus och är den du främst ska hålla utkik efter. Spannet gällande insatser i Beach Life är tämligen brett, vilket öppnar upp för alla plånböcker att testa ett snurr. Som minst kan du satsa 0,25 euro per snurr och maxinsats ligger på 5 euro. Jackpotten kan du tydligt följa på skärmen under ditt spelande. För att vara med om chansen att bli miljonär gör du bäst i att satsa på maxbeloppet.

Tema och grafik

Brittiska Playtech är kända vid det här laget för sin förmåga att lansera välgjorda och lockande spelautomater som ändå inte är krångliga för någon att spela. Ända sedan år 1999 har spelutvecklaren varit med i täten när det kommer till att erbjuda casinospelare innovation och spelglädje direkt på nätet. Här är det beachen som är spelets centrala plats och den härliga stämningen är svår att inte känna av. Precis som alltid har speltillverkaren lyckats utmärkt med att sätta ett snyggt och välkomponerat sound till spelet som gör upplevelsen ännu vassare. Det är svårt att inte triggas igång redan vid en första anblick av spelet, framför allt om du som svensk sitter och trånar efter de långa, härliga sommardagarna när drinkarna smakar som allra bäst.

Bonusfunktioner i Beach Life

Beach Life är en progressiv jackpott, vilket innebär att potten ständigt ökar ju fler som spelar. Även om det är denna vinstmöjlighet som främst lockar spelare, har faktiskt Beach Life flera generösa belöningar att ta del av. En symbol i form av en dykare är trevligt, men än bättre och värt ett glädjeskutt är fem av denna då det ger dig 500 mynt. Wild i spelet är självklart den stora stekande solen, vilken ersätter övriga symboler i spelet med syftet att skapa vinnande kombinationer. Den gnistrande skattkistan är bonussymbol i Beach Life och har du turen att få minst tre stycken aktiveras bonusrundan automatiskt där tolv skattkistor uppenbarar sig av vilka du ska välja tre. Satsar du maxbelopp ökar dina chanser att ta hem de stora saftiga priserna.

Positivt med Beach Life

  • Playtechs spel håller hög nivå när det kommer till kvalitet och spelupplevelse.
  • Det är bevisligen ett bra jackpottsspel att välja med tanke på tidigare utbetalningar på över åtta miljoner euro.
  • Du kommer roas från första stund i denna härligt sommarglada slot.
  • Utöver jackpotten så erbjuds många andra belöningar som gör det kul att spela även när du inte satsar maxbelopp.

Negativt med Beach Life

  • Slotten har en progressiv jackpott och det lockar, men ändå inte på samma hisnade nivå som Microgamings Mega Moolah och NetEnts Mega Fortune.
  • Du måste satsa maxbelopp för att vara med i spelet om de saftiga miljonerna.

Sammanfattning

Beach Life är en av spelutvecklaren Playtechs kanske mest populära slottar, vilket inte är så märkligt med tanke på att spelautomaten genererat i riktigt höga jackpottutbetalningar. Spelet är nämligen av progressiv typ, vilket innebär att vinstpotten ökar ju fler som spelar. Som alltid när Playtech är avsändare håller grafik och design hög nivå och tillsammans med en väl synkad musik blir spelupplevelsen riktigt grym. Du har dessutom chansen att ta del av fina belöningar utöver den åtråvärda jackpotten – spelet är nämligen fulladdat med wilds, scatters och bonusar som gör allt för att du ska få ut det mesta av ditt snurrande. Se bara till att sätta på dig solbrillorna, för här gäller det att hålla utkik efter den stekande solen som kan vara din väg till miljonerna!